Coinmarketcap X Oasis Network Learn Program

Coinmarketcap X Oasis Network Learn Program

Reward: 10$ worth ROSE +50 CMC diamonds (Random 18000 people)

Guide:

  1. First signup here: https://coinmarketcap.com/
  2. Then Signup here: https://binance.com/ (KYC necessary)
  3. Watch the videos : https://coinmarketcap.com/earn/project/oasis-network
  4. Solve this quiz and fill the form: https://coinmarketcap.jotform.com/220462950352956

Answers:

  1. What is the Oasis Protocol?
    Ans: A scalable Layer 1 blockchain that can expand DeFi beyond early adopters into mass market adoption
  2. Why is Oasis ideal for DeFi?
    Ans: All of the above
  3. What is the ROSE token capped at?
    Ans: 10 billion
  4. What is the ROSE token used for?
    Ans: Staking and securing the safety of the Network
  5. What is YuzuSwap?
    Ans: The first DEX built by community developers on Oasis
  6. Who are some of the backers of the $200 million Oasis Ecosystem Fund?
    Ans: All of the above
  7. What do Oasis’ privacy preserving features facilitate?
    Ans: Confidential computation and defense against MEV to bring DeFi to the mainstream market
  8. What is Emerald?
    Ans: An EVM compatible ParaTime

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Desi MoneyMaker